Pitkästä aikaa blogin pitäminen houkuttaa jälleen. Edellisestä onkin aikaa jo useampi vuosi (viimeisin taisi kuolla lopullisesti n. vuonna 2010). Tällä kertaa yritän välttää vanhat virheet liiallisesta stressaamisesta päivitysten puutteissa ja ylipitkien viestien kirjoittamisessa. Anonyymius on myöskin hyväksi havaittu keino lisätä omaa intoa kirjoittelussa - ei tarvitse pelätä tuttujen ärsyttäviä kommentteja ja myhäilyjä, kun puran mieltäni.

Kesäajasta sen verran, että itselläni ei ole koskaan ollut kummoisisa vaikeuksia sopeutua siihen. Tänäänkin, saatuani taas rytmistä kiinni, heräsin puoli seitsemältä, kuten joka aamu. Vähänhän se ärsyttää, varsinkin kun olin yökylässä kaverillani, jolla on tapana nukkua puolille päivin.. Ja jos asiasta (eli kesälläkin ajoissa heräämisen helppoudesta kohdallani) edes vihjaisen kesäaikakriittisen keskustelun aikana, saan heti syytteitä ja kommentointia tyylillä "Sä ootkin tommonen, älä tuu päteen."  Todella turhauttavaa yrittää ilmaista mielipiteitään sellaisessa porukassa.

Kun tulin kotiin, oli aika järkytys, ettei ketään ollut kotona. Meillä yleensä aina joku on kotona, yleensä veljeni pelaamassa... Ja nyt ei ketään. Ei siinä muuten mitään, mutta en osaa olla yksin erm.. kuutta tuntia. Tapoin aikaa tämän ystäväni kanssa ja tutkin koneeni syövereistä löytyneitä pelejä. Muutaman vanhan tutun (Half-Life, UT2004 ♥) lisäksi koneellani on näköjään ties mitä.. Kaikkea en ehtinyt kokeilla, mutta ihan jänniä löytöjä tein.

Tässä välissä lienee paikallaan muistuttaa, että olen maailman surkein pelaaja, mutta lyhyt tiivistelmä kaikesta, mitä ehdin kokeilla:

We Got Explosives! on aivan mahtava peli kaikessa randomiudessaan. Far Cry saa aikaan vainoharhaisuutta (varsinkin jo valmiiksi vainoharhaisissa ihmisissä, köh köh köh). LEGO Star Wars II, väkivaltainen legoukkojen kidutuspeli, randomiudeltaan Far Cryn ja WGE:n väliltä. Flat Out on ainoa autopeli, jota olen koskaan onnistunut pelaamaan, lähinnä siksi, että siinä muiden kilpailijoiden kanssa kolarointi on suotavaa..

MMM.. Paras kommentti tässä vähään aikaan: Tyttöjen lanit=Singstar ja ES.